REVIVAL
 

Hurricane Ride: Jetzt einschreiben - Inscriptions ouvertes

10.04.2019

AMC-Nachtorientierung: Jetzt einschreiben - Inscriptions ouvertes

05.03.2019

1/2
Please reload

 

STADTPOKAL REVIVAL

Na bijna 30 jaar was er 2018 een nieuwe editie van de legendarische kampioensreeks pure oriëntatielopen, op initiatief van Lucien Letocart en Frank Frankenberg van Old School Racing en RAMC Eupen. De "Stadtpokal Revival" gaat ook 2019 door. De ritten worden georganiseerd door verschillende automobielclubs van de Euregio. Naast de RAMC Eupen en Old School Racing zijn dit de AMC St. Vith, de Royal Ecurie Ardennes en de Ecurie Aix-la-Chapelle.

Oriëntatielopen is een autosportevenement dat niet afhankelijk is van rijden op topsnelheid en beste tijden, maar eerder gericht is op de oriëntatie van elk team. De reizen vinden plaats op de openbare weg en de strikte naleving van de bepalingen van de wegcode wordt van groot belang.

Het begint in twee klassen. De klasse A (beginners) rijdt volgens zogenaamde Chinese karakters (symbolische weergave van de route). De klasse E van de experts moet ook nog meer veeleisende kaarten en uitdagende taken tegemoet zien. Klasse A is ideaal voor nieuwkomers die willen oriënteren. Goedgekeurd zijn alle voertuigen met geldige wettelijke wegregistratie, er is geen bouwjaarbeperking.

 
 

CONTACT

Stadtpokal Revival © 2018